FST ORIENTATION PROGRAM OUTLINE- 1/03/2024 FEH NEW COMPLEX LT1 PANATINA CAMPUS

9:30AM - 10:00AM	Arrival of Students and Staff	
10: 00AM -10:05AM	Welcome and Opening Prayer (5 minutes)	MC
10:05AM - 10:15AM	Remarks by SINU Vice Chancellor (10 minutes)	Prof. Transform Aqorau
10:15AM - 10:45AM	 Welcome and Introduction Welcome address by the Dean of Faculty Introduction to key faculty members and Staff HOS then Introduces the school staff 	Dr. Eric Katovai (10 minutes) Head of School and Director TVET (20 minutes)
10:45AM -11:00AM	 Overview of Faculty Brief history the Faculty Academic Programs Offered Research Areas achievements and Future plans 	Director TVET- Mr. Solomon Pita (5 minutes) Executive officer-Joana Davo (5 minutes) Associate Dean ,Research- Dr. Timothy Kale (5 minutes)
11:00AM - 11:15AM	Academic Procedures for Students (15minutes) • Enrolment process/Course requirement /grading system.	Dr. Mary , Registrar/Assistant Professor in Microbiology
11:15AM -11:30AM	 Students Support Services (15minutes) Introduction to Academic Support resources 	Madam Claire Ratah
11:30AM - 11:40AM	 Health and Safety Briefing Overview of Health Services on Campus Safety Guidelines and Emergency procedures 	Nurse-Elsie Zutu (5 minutes) Security Rep (5 minutes)
11:40AM-11:55AM	Q&A session (15 minutes)	
11:55AM-12:00PM	Closing Remarks (5minutes) Final words from Dean Important Reminders 	Dr. Eric Katovai MC